Sunday, June 17th, 2018

Hemsidor och e-handel

Nu har vi färdigställt våra paket för hemsidor och e-handel

Ta en titt på våra olika paket som vi har tagit fram för hemsidor och e-handel (webbshop). Allt för att göra det enklare för våra kunder, så att de får en överblick i vad de får och även en sorts ”checklist” för de som har behov av en skräddarsydd lösning.

Hemsida E-handel

blogg-paketYoutube appen på ios 6

Youtube appenÄntligen har Google gjort om sin Youtube app, så att den passar bra till Ipaden.

Tidigare har man fått stå ut med att man var tvungen att ”förstora” bilden för att kunna anpassa den till Ipadens skärm. Nu har dom uppdaterat sin app genom att implementera en en funktion som automatiskt anpassar den till om du har en Iphone 4,4S,5 eller Ipad och säkerligen Ipad Mini ( då vi på webbfokus inte har testat på Ipad Mini vill vi inte yttra oss om det ).

Lite bakgrundsinformation: Google som redan känt hamnade i en tvist med Apple, där i korta drag båda anklagade varandra för att ha kopierat idéer från varandra. Hur som helst blev det som det alltid blir när det blir oenigheter, barnsligheten kommer fram och det blir sandlådefasoner. Apple tar bort sin tidigare integrerade Youtube App från kommande operativsystem, i detta fall IOS 6. Samtidigt som Google kommer ut med en Youtube app via Appstore. Dock fungerar den bara bra på Ihpone 4S och neråt.Kunden har ordet
"Utmärkt service,väldigt professionella.
Kommer att andvända dom igen."
Martin,Synsmass