Sunday, June 17th, 2018

CMS

Content Management System eller CMS är ett publiceringsverktyg för webben. Med ett publiceringssystem kan du hantera och administrera ditt innehåll som presenteras på din webbplats. Du kan med hjälp av ett publiceringssystem skapa nya sidor med texter, länkar och bilder, men också möjlighet att editera och uppdatera din texter i efterhand. Det går i stort sett att administrera allt ditt innehåll på din webbplats

Vi arbetar i huvudsak med Drupal och WordPress vid nyproduktion av en webbplats.

Drupal är ett väldigt etablerat och mycket populärt Content Management System. Drupal är intuitivt och användaren kan enkelt skriva, uppdatera och administrera innehållet på webbplatsen. Drupal är modulärt och byggs upp av de tusentals olika moduler som finns tillgängliga helt kostnadsfritt ( Open Source ). Detta ger dig en enorm flexibilitet i uppbyggnaden och utvecklingen av din webbplats. Drupal är dessutom väldigt skalbart vilket medför att du kan bygga en webbplats som kan hantera stora mängder trafik.

WordPress är ett av de bästa och populäraste publiceringssystems-alternativen på grund av sitt användarvänliga gränssnitt, samt flexibilitet. WordPress har också en mycket bra sökmotoroptimerad grund, som ger dig alla fördelar att bygga en sökmotorvänlig webbplats. Det krävs en viss IT-kompetens för att installera WordPress på en server, men därefter är det enkelt att administrera sin webbplats utan extern inblandning.

 

Begär en offert för en CMS hemsida »

Kunden har ordet
"Utmärkt service,väldigt professionella.
Kommer att andvända dom igen."
Martin,Synsmass